leen en Tim van louke

Wij kochten onze pup bij Natascha en hebben nog geen minuut spijt. Omdat het ons eerste pupje was, wisten we niet goed waar te beginnen. Wat ons opviel bij Natascha is dat ze ons onmiddellijk met raad en daad probeerde bij te staan. We stelden ons, via een berichtje op Facebook, voor en niet veel later hadden we al een antwoord op al onze vragen. Daarna mochten we bij haar thuis kennis gaan maken met het ras. Natascha ontvangt je met open armen, en ook haar hondjes zijn blij om je te zien komen. Tijdens een gesprek tast ze af of je goed voor haar pupje zal zorgen, want dat is voor haar het allerbelangrijkste. Voor haar is elk pupje als een kindje van haar!

Verder word je betrokken bij de zwangerschap van de mama van jouw pup. Zo zie je geregeld foto’s, echo’s, filmpjes, … op Facebook verschijnen. Elke keer weer iets om naar uit te kijken!
Als de pups geboren zijn krijg je bijna dagelijks foto’s en filmpjes te zien. De pups worden met alle liefde van de wereld verzorgd en in de watten gelegd. De pups groeien op in een erg huiselijke omgeving waardoor ze ook goed gesocialiseerd zijn.
Als het tijd is om je pup mee naar huis te nemen krijgt deze ook nog een VIP-behandeling. Badje, geurtje, nageltjes, pakketje speeltjes + hondenvoer, … ?

Op Natascha haar Facebook-groepje vraagt ze geregeld om een fotootje te plaatsen zodat ze mee kan volgen tot hoe een knappe corgi jouw pup is uitgegroeid. Je ziet er dus ook foto’s van de broertjes en zusjes van jouw pupje, wat ik persoonlijk erg leuk vind om te vergelijken.
Geregeld organiseert ze ook een nest-wandeling waar iedereen welkom is. Niks is leukers als broertjes/zusjes die elkaar en ook mamsie Natascha terugzien!

Natascha een (h)eerlijk zotte doos met het hart op de juiste plaats, heeft het beste met iedereen voor! Bedankt om onze eerste pup-ervaring zo positief te laten verlopen! We hadden ons geen betere fokker kunnen inbeelden. ?