Hello!

Wij zijn Natascha Dresen en Kristof Aerts. Wij wonen in het mooie Lier in Belgie, samen met onze roedel honden.
Onze liefde voor honden is zo groot, dat er ook plek is voor herplaatsers. Je vind dus een bonte verzameling aan honden, wat prima samen gaat.
Na het kopen van ons huis in 2008 kon ook mijn droom in vervulling gaan. We konden eindelijk beginnen met het fokken van Welsh Corgi Pembroke.
Als kind was ik al verzot op deze leuke hondjes, met hun korte pootjes en geweldig eigen karakter.

Wij fokken occasioneel en richten ons op gezondheid, welzijn van de honden, maar houden het karakter ook in het oog.
Om het ras en mijzelf te verbeteren, volg ik nu een opleiding hondentrimmer. Hierbij komt ook Kynologie en Elementaire verzorging aanbod.
Voor de juiste keurrapporten van mijn honden, loop ik ook regelmatig hondenshows.
Mijn honden en ik vinden dit erg leuk om te doen.
Alle honden verblijven uiteraard allemaal binnenshuis, ook de pups worden huiselijk en liefdevol gesocialiseerd, voor de juiste start.
Met mijn Kennel Welsh Angels ben ik aangesloten bij Sint Hubertus (KMSH). Alle pups krijgen een stamboom mee en zijn gefokt volgens de richtlijn van KMSH en nog meer.
De honden krijgen ook testen die belangrijk zijn voor dit ras. Denk hierbij aan: DM, HD, ECVO, PRA, ED enz

De kennelnaam Welsh Angel is geboren uit een ervaring van 1 van mijn gefokte nestjes. Zippora kreeg helaas een ontzettend zware bevalling. We moesten met spoed naar de dierenarts, de pups werden daar met een keizersnee gehaald. Helaas overleden op 1 na, alle pups. Dit is vreselijk om mee te maken, maar wat waren we blij dat de moeder en 1 pupje het overleefd had. (Queen) Angel had het zwaar. Omdat haar moeder nog niet op krachten was, heb ik de taak moeten overnemen. Angel heeft heel hard moeten vechten.
Door alles wat we samen hebben moeten meemaken, is Angel ontzettend bijzonder voor mij, onze band is zo enorm sterk, dat ik besloten heb, haar te houden.

Vanzelfsprekend ben ik zeer trots op alle nakomelingen. Daarom behoud ik ook graag contact met de nieuwe baasjes van mijn gefokte Welsh Corgi Pembrokes.

Uiteraard ben je van harte welkom om kennis met ons te komen maken.

Sinds 2019 werk ik halftijds als dierenartsassistente omdat ik van deze dierenarts de kans kreeg hem bij te staan omwille van mijn passie en liefde voor dieren.

Testimonials